Alle SLS hout afmetingen

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

SLShout.net is dé specialist op het gebied van SLS hout. Wij hebben SLS hout in allerlei soorten en diverse afmetingen beschikbaar. SLS staat voor Scandinavian Lumber Standard. Het Noord-Europese hout wordt voornamelijk gebruikt voor de constructie van houtskeletbouw. Het SLS hout komt uit de regio die bekend staat vanwege het koude maar gunstige klimaat. Door de kou groeien de bomen in Noord-Europa bijzonder langzaam, maar daardoor wel zeker. Het hout maakt hierdoor slechts kleine kwasten aan, maar wel met een fijne vaste opbouw van cellen, waardoor de kwaliteit van het gezaagde hout erg hoog is. SLS hout is sterker en veel beter te verwerken dan elke andere houtsoort die er in Nederland beschikbaar is.

Gebruik van SLS hout

Wij hebben SLS hout in de normale en geïmpregneerde variant, in diverse maten en afmetingen. De meest gebruikte kopmaten zijn: 38x89 mm, 38x120 mm en 38x140.Het hout is ondanks het lage gewicht zeer sterk waardoor het perfect bouwhout is. Het is kwalitatief zeer hoogwaardigheid hout dat gemakkelijk is te verlijmen, schroeven en spijkeren.

Het hout wordt netto op maat geschaafd met vier ronde hoeken en is kunstmatig gedroogd tot 18-20%. Daarnaast heeft het hout een mooie lichte kleur waardoor het hout als erg multifunctioneel wordt gezien. Met een duurzaamheidsklasse van 4 garanderen wij een levensduur van 5-10 jaar als het hout onbehandeld in de openlucht wordt gebruikt.

SLShout.net als leverancier

Kiest u voor SLShout.net als leverancier, dan kiest u voor:

  1. Kwalitatief hoogwaardig hout dat voldoet aan alle normen en eisen
  2. Dit alles tegen een scherpe concurrerende prijs
  3. Alle producten direct op eigen voorraad beschikbaar
  4. Diverse afmetingen en veel lengtematen
  5. U bepaalt zelf de dag van bezorging
  6. Goedkoop transport door heel Nederland & België
  7. Tot aan uw voordeur geleverd
  8. Eerlijk en deskundig advies
  9. Klanten beoordelen ons met een 8,2!